Visie
Overstappen op een duurzame voedselproductie is de enige juiste manier om aan de groeiende voedingsbehoefte van de wereldbevolking te voldoen. Een manier van voedselproductie die de omgeving geen schade toebrengt, maar er juist waarde aan toe voegt. Voedsel dat geproduceerd is met eerlijke, kwalitatief hoogwaardige grondstoffen. Door mensen die zich goed voelen en trots zijn op hun product. Dit is absoluut mogelijk, maar realisatie is zeker niet altijd eenvoudig. Daarom begeleidt Food2Future bedrijven op hun weg van conventionele naar duurzame voedselproductie.
Missie
Food2Future brengt voor bedrijven in kaart hoe zij ervoor staan op het gebied van milieu- en maatschappij en levert een concreet stappenplan om deze positie te verbeteren. Ook ondersteunt Food2Future bij de realisatie van de gestelde doelen. Hiermee draagt Food2Future bij aan verduurzaming van de voedselketen en verstrekt zij tegelijkertijd de economische positie van haar klanten