• Nederlands
  • Engels

Over

Visie

Overstappen op een duurzame voedselproductie is de enige juiste manier om aan de groeiende voedingsbehoefte van de wereldbevolking te voldoen. Een manier van voedselproductie die de omgeving geen schade toebrengt, maar er juist waarde aan toe voegt. Voedsel dat geproduceerd is met eerlijke, kwalitatief hoogwaardige grondstoffen. Door mensen die zich goed voelen en trots zijn op hun product. Dit is absoluut mogelijk, maar realisatie is zeker niet altijd eenvoudig. Daarom begeleidt Food2Future bedrijven op hun weg van conventionele naar duurzame voedselproductie.


Missie

Food2Future brengt voor bedrijven in kaart hoe zij ervoor staan op het gebied van milieu- en maatschappij en levert een concreet stappenplan om deze positie te verbeteren. Ook ondersteunt Food2Future bij de realisatie van de gestelde doelen. Hiermee draagt Food2Future bij aan verduurzaming van de voedselketen en verstrekt zij tegelijkertijd de economische positie van haar klanten

Debora van Zee

Voordat zij Food2Future in 2015 oprichtte heeft Debora 14 jaar ervaring opgedaan als voedingskundige en projectmanager bij diverse werkgevers in binnen- en buitenland. De rode draad in haar werk is haar passie voor voeding, maatschappelijke betrokkenheid en het voortdurend schakelen tussen theorie en praktijk.

Meer informatie over de loopbaan van Debora vindt u op haar Linked-In profiel.